Wednesday, June 13, 2007

Όπως έχετε καταλάβει τελευταία βαριέμαι τρομερά να γράφω. Δεν βαριέμαι όμως να καθόλου να ακούω. Η υπηρεσία On Demand του Σκαι ανέβασε -μεταξύ άλλων- τη συνέντευξη του Σεραφείμ Φυντανίδη στο Κουφόπουλο. Ακούστε ακόμα και αν χρειαστεί να διαφωνήσετε σε πολλά σημεία. Η ιστορία του ελληνικού τύπου από τα μάτια ένος από τους πρωταγωνιστές του για 30 χρόνια έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=50769

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=50932

10 comments:

koulpa said...

Καλά να βαριέσε τα κείμενα αλλά καί τι λεζάντε στις foto? Ή είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες κι εγώ τς είδα κατά λάθος?
Δε βαριέσαι.. η ζωή μας κύκλους κάνει.. όπως βολεύεται ο καθένας..
Έτυχε τη συγκεκριμένη στιγμή το ραδιακι μου να πιάνη σκαι και το άκουσα καί επι της ευκαιρίας το ξαναάκουσα. Διαφωνώ σε κάποια αγνωώ κάποια άλλα αλλά γενικά μου είναι συμπαθής.
Είς το επανηδείν αν όταν αλλάξουν τα πράγματα.. εγώ γυρίζω καί μυρίζω..

nat said...

@koulpa

Εχετε απόλυτο δίκιο. Οι φωτογραφίες μπήκαν όταν βρισκόμουν στο εξωτερικό και εκτός από ελληνικούς χαρακτήρες δεν είχα και χρόνο για περιγραφές. Ολες είναι από την ομάδα μπαλέτου της Yuka Kodama που δραστηριοποιείται στην Οξφόρδη. Το μοντέρνο μέρος (αυτό με τις μάυρες φόρμες) ήταν σε ιαπωνέζική μουσική για την οποία αγνοώ λεπτομέρειες και το κλασσσικό ήταν η Copellia του Τσαικοφσκι. Η χορεύτρια που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι η αδερφή μου. Είχε και άλλες καλές η παράσταση αλλά ως κλασσικοί ελληνάρες φωτογραφήσαμε κυρίως το τέκνο μας.

koulpa said...

Kαλέ μη δικιολογίστε. Ευχαριστώ πάντος.
Σε κλασικό έχω βρεθεί 3-4 φορές, ποτέ αφθορμήτως, δε ξετρελάθηκα, πολύ μακρυνές θέσεις καί τεχνικές αδυναμίες ακόμα καί γιά τα άσχετα μάτια μου. Καί στο μοντέρνο άσχετος είμαι αλλά με διασκεδαζει περισσότερο. Ε βέβαια τι να τους κάνουμε τούς ξένους! Να τη χαίρεστε, πολύ υγειινά καί γήινα όμορφη.

τσέλιγκας said...

Μετά την ποίηση βλέπω το ρίξαμε στο μπαλέτο. Τι μας μέλλει άραγε;

Astero said...

Μικρό μου μπιζέλι πέρασα να πω ένα γεια! Είδες, παιδί μου, πώς φέρνει η τεχνολογία του ανθρώπους πιο κοντά καμιά φορά...

(Στοχασμός υπό 50 βαθμούς Κελσίου)

nat said...

@τσέλιγκας

Είμαστε του πολιτισμού αγαπητέ, καλά το καταλάβατε. Πάντως αν δείτε και τίποτα σε σκυλάδικο καμιά φορά μην εκλαγείτε. Υποκειμενικός ο πολιτισμός...

@astero

Ελπίζω να μην πάθατε θερμοπληξία. Στοχασμός και 50 βαθμοί μάλλον είναι επικύνδινος συνδιασμός.Φιλιάαααα

nat said...

@koulpa

Είναι αλήθεια ότι το μοντέρνο είναι πιο ευχάριστο και τις περισσότερες φορές πιο θεατρικό. Αν όμως δείτε κλασσικό σωστά τοποθετημένο θα σας μαγέψει, σας το εγγυώμαι.

τσέλιγκας said...

Θ' ακολουθήσεις φαντάζομαι την προσέγγιση του Ευάγγελου Γιαννόπουλου με το χαρακτηρισμό "Πολιτιστικά Κέντρα" για τα σκυλάδικα :-)

nat said...

4@τσελιγκας

Είδες τι ωραία τα έλεγε ο συγχωρεμένος. Υποκειμενικός ο πολιτισμός, όπως και πολλά άλλα.

τσέλιγκας said...

Αντικειμενικά ναι είναι υποκειμενικός.
Όπως και ο Ευάγγελος άλλωστε.