Tuesday, January 23, 2007

Ακεφος καιρός


Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε παρατηρήσει; Σήμερα έχει αθλιο καιρό. Ειδικά το πρωί ήταν σαν άρρωστος. Μαζί του και όλοι εμείς. Οι μισοί έχουν πονοκέφαλο και οι υπόλοιποι όπως εγώ δυσφορία. Φταίει και που ξύπνησα νωρίς.

Είναι Ιανουάριος και γω νομίζω ότι μόλις τελείωσε το καλοκαίρι. Ασε που οι εκπτώσεις είναι τελείως άσχετες. Πως καλέ να αγοράσω χειμωνιάτικα ρούχα; Να αγοράσω κάνα μαγιό θέλω σε λίγο. Αντε μετά να δουλέψεις!

Εχω την εντύπωση ότι ο καιρός έχει επηρεάσει και τα γεγονότα. Τίποτα δεν γίνεται πια. Τίποτα δεν έχει ενδιαφέρον. Ολα χαρακτηρίζονται από άπνια. Θα πέσουν και τα δακρυγόνα άυριο και θα χειροτερέψει η ατμόσφαιρα (και όχι μόνο). Βγαίνουν λέει σήμερα οι υποψηφιότητες των Oscar. Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα έχουν ούτε αυτές φαντασία; Ας μην γκριάξω άλλο.Γεια.

ΥΓ. Μπορεί να πείσει κάποιος τον καιρό να κάνει λίγο κρύο. Πήρα ένα ωραιότατο παλτό χτες. Ας το βάλω έστω και μια φορά...

3 comments:

diastimata said...

Κάτι μου λέει ότι σε μία βδομάδα θα φοράς το παλτό σου. Με ΄γειά!

enallos said...

Στο BBC είπαν ότι το χιόνι στις Άλπεις είναι ιδανικό από εχθές, εκεί εις τας Αθήνας από χιόνι πως πήγαμε?

a_lexia said...

Παιδιά δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά φτάσαμε άνοιξη. NAT παιδί μου, where are you??? Μας άφησες χειμώνα και ήρθε η Ανοιξη!!!