Wednesday, February 21, 2007


Να που ήρθε και η σειρά μου. Τελικά έχει πλάκα αυτό το παιχνίδι. Για όσους δεν είναι ενήμεροι, γράφουμε πέντε πράγματα για τον εαυτό μας που υποτίθεται ότι δεν ξέρουν οι άλλοι μπλόγκερ και μετά ζητάμε από άλλα πέντε άτομα να κάνουν το ίδιο

Για πάμε λοιπόν:

1. Λειτουργώ σαν juke box. Παίρνω πάσα από λέξεις που ακούω, θυμάμαι τραγούδια που την περιέχουν και τα τραγουδάω συνέχεια αν και είμαι τρομερά παράφωνη. Προτιμώ ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του 90 που ξέρω τους στίχους παρόλο που δεν ανήκουν στις γενικές μουσικές μου προτιμήσεις. Δείχνω επιείκεια μόνο όταν είμαι στην δουλειά και σε πολύ άγνωστο περιβάλλον.

2. Αγαπημένο μου χρώμα είναι το μωβ. Μωβ ρούχα, μακιγιάζ, διακοσμητικά και όλα τα σχετικά. Και μην ακούσω ότι είναι πενθιμο!

3. Φοβάμαι μέχρι αηδίας τους κεραυνούς και τις κατσαρίδες. Α! Τρομάζω και πολύ εύκολα.

4. Λατρεύω τον καλό κινηματογράφο όπως και την καλή τηλεόραση (κυρίως την παλιά). Εχω δει χιλιάδες φορές το "Fight Club", τους "Απαράδεκτους" αλλά και το "Ενας ιππότης για τη Βασούλα" με τον λατρεμένο μου Φαίδωνα Γιωργήτση.

5. Βασικό μου μειονέκτημα είναι ότι λειτουργώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Από δουλειά μέχρι διάβασμα και ότι σχετικό. Οταν εχω δύο μέρες περιθώριο πιέζομαι και μπορώ να κάνω τα πάντα. Ευτυχώς είμαι αποτελεσματική. Μόνη εξαίρεση αποτελεί το πιάνο. Επειδή παίζω από μικρή έχω πειστεί ότι χρειάζεται καθημερινό διάβασμα και προετοιμασία. Μπορεί να μην το κάνω αλλά τουλάχιστον το ξέρω.

Το μπαλάκι να περάσει στους:

a_lexia

giagia-blogger

My daily thoughts

Ανηλικος

Μια παρέα

6 comments:

a_lexia said...

Με λένε αλεξία και
1. ξεχνάω εύκολα
2. θυμάμαι ελάχιστα
3. σκέπτομαι πολλά
4. γνωρίζω λίγα
5. γελάω όσο μπορώ

τι άλλο είπαμε ότι θα κάνουμε???

granny said...

Λίγα πράγματα θα σου πω παιδάκι μου για να μη σε κουράζω...

Θέλω να γίνω μεγιστάνας των new media.

Σιχαίνομαι το βελονάκι και το μαγείρεμα

Παίρνω ΟΓΑ αν και δεν δικαιούμαι

Είμαι ερωτευμένη με τον γείτονα

Μισώ την αλεξία

nat said...

a_lexia

Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Μόνο που ο καθένας το κάνει στο blog του...Και πρέπει να προτείνει άλλους πέντε να κάνουν το ίδιο. Τουλάχιστον μεταφέρετε τις πληροφορίες στο blog σας για πάσα ενημέρωση.

a_lexia said...

Αχ φοβάμαι να το κάνω...

the bastard; unshaved. said...

This is your life, and it's ending one minute at a time.
;)

enallos said...

Εγώ δεν έχει "μπαλάκι" κυρία?

ουαα! ουυααααα!